Design meri ikoni


AJANKOHTAISTA:

Olemme Kpo:n Kannustajat-seura!

Kannustajaksi voit liittyä helposti S-käyttäjätilillä. Kannustajana saat omat S-bonuksesi itsellesi, mutta sen lisäksi bonuksia vastaava summa kertyy seuran kassaan. Lisää infoa löytyy helposti osoitteesta kpokannustajat.fi ja kannustajaksi liittyminen vie ainoastaan...

Vaasan Hubertus ry:n kannatusjäsenyys

Kenelle?Kannatusjäsenyys sopii muuta ratsastusseuraa edustaville ratsastajille sekä niille, jotka esimerkiksi eivät itse harrasta ratsastusta eivätkä siten tarvitse liiton jäsenyyttä. Jos ratsastat, etkä ole vielä ratsastusseuran jäsen, voit liittyä seuramme...

Vaasan Hubertus yhdistys – Vasa Hubertus förening ry

Vaasan Hubertus on vuonna 1966 perustettu seura ja se on Suomen ainoita seuroja, joka omistaa oman tallin ja pyörittää sen toimintaa vapaaehtoisvoimin. Tarjoamme tallillamme täysihoito ja puolihoitopaikkoja hevosille. Olemme innokkaita kisajärjestäjiä ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme onkin ratsastusurheilun kehittäminen ja kilpailumahdollisuuksien tarjoaminen alueellamme.

Vaasan Hubertus on täysin kaksikielinen seura ja tallimme toimii tehokkaana kielikylpynä. Juniorimme oppivat automaattisesti kaksikielisiksi ja tallilla puhutaan reippaasti molempia kieliä iloisesti sekaisin. Kaksikielisyys on rikkaus, jota vaalimme.

Yhdistystoiminta kasvattaa sosiaalisia taitoja ja opettaa vastuunottoa. Jokainen voi keksiä mitä toimintaa tarvitaan ja tarttua toimeen. Olemme juuri sellainen seura kuin jäsenistömme haluaa! Seura kannustaa ja tukee jäseniään sisäiseen yrittäjyyteen sekä aktiivisuuteen. Avoin ja keskusteleva ilmapiirimme rohkaisee luovuuteen.

Seuramme on kasvattanut monia menestyviä ratsastajia, jotka edustavat Hubertusta alue- ja kansallisissa kisoissa. Tuemme jäseniämme valmentautumaan ja kilpailemaan, mutta jokainen saa harrastaa omalla tavallaan, omalla tasollaan. Hevosen hyvinvointi on meille kaikille ensimmäisellä sijalla.

Hubertuksen talli sijaitsee Vaasan keskustan lähistöllä ja tarjoaa upeat puitteet harrastamiseen. Kaksi isoa ulkokenttää ratsastukseen, sekä iso maneesi talvikautta varten mahdollistavat aktiivisen harjoittelun. Panostamme erityisesti turvallisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Meidän tallilla ei kiusata!

Tervetuloa Hubertuksen jäseneksi!

Tiedotamme seuratoiminnasta myös Facebookissa ja Instagramissa.

Liity seuraamme Suomen ratsastajainliiton sivuilla https://liity.ratsastus.fi/