Design meri ikoni


AKTUELL:

Olemme Kpo:n Kannustajat-seura!

Kannustajaksi voit liittyä helposti S-käyttäjätilillä. Kannustajana saat omat S-bonuksesi itsellesi, mutta sen lisäksi bonuksia vastaava summa kertyy seuran kassaan. Lisää infoa löytyy helposti osoitteesta kpokannustajat.fi ja kannustajaksi liittyminen vie ainoastaan...

Vaasan Hubertus ry:n kannatusjäsenyys

Kenelle?Kannatusjäsenyys sopii muuta ratsastusseuraa edustaville ratsastajille sekä niille, jotka esimerkiksi eivät itse harrasta ratsastusta eivätkä siten tarvitse liiton jäsenyyttä. Jos ratsastat, etkä ole vielä ratsastusseuran jäsen, voit liittyä seuramme...

Vaasan Hubertus yhdistys – Vasa Hubertus förening ry

Vasa Hubertus grundades år 1966 och är en av de få föreningarna i Finland som äger och driver sin egen stallverksamhet med frivilliginsatser. Vi erbjuder full- och halvpensionsplatser för hästar på vår anläggning. Vi är entusiastiska tävlingsarrangörer och en av våra främsta målsättningar är att utveckla ridsporten och erbjuda tävlingsmöjligheter i vår region.

Vasa Hubertus är en helt tvåspråkig förening där vår stallmiljö fungerar som en effektiv språkbadsmiljö. Våra juniorer lär sig automatiskt att vara tvåspråkiga och i stallet talas båda språken glatt och obehindrat om vartannat. Tvåspråkighet är en rikedom som vi värnar om.

Föreningsverksamheten utvecklar sociala färdigheter och lär medlemmarna att ta ansvar. Alla har rätt att föreslå och dra igång olika aktiviteter. Vi är precis den typ av förening som våra medlemmar vill ha! Föreningen uppmuntrar och stöder sina medlemmar att vara företagsamma och aktiva. Vår öppna atmosfär främjar dialog och kreativitet.

Vår förening har fostrat många framgångsrika ryttare som representerar Hubertus i lokala och nationella tävlingar. Vi stöder våra medlemmar i träning och tävling, men var och en får utöva sin hobby på sitt eget sätt och i sin egen takt. Hästens välbefinnande är vår högsta prioritet.

Hubertus stall ligger nära Vasa centrum och erbjuder utmärkta förutsättningar för hästsport. Två stora utomhusbanor för ridning samt en stor manege för vinterbruk möjliggör aktiv träning året om. Vi lägger särskild vikt vid säkerhet och gemenskap. Hos oss är det nolltolerans mot mobbning!

Välkommen att bli medlem i Hubertus!

Vi informerar också om vår föreningsverksamhet på Facebook och Instagram.

Du kan gå med i vår förening på Finlands Ridsportförbunds sidor på https://liity.ratsastus.fi/ https://liity.ratsastus.fi/