Design meri ikoni


AJANKOHTAISTA:

Olemme Kpo:n Kannustajat-seura!

Kannustajaksi voit liittyä helposti S-käyttäjätilillä. Kannustajana saat omat S-bonuksesi itsellesi, mutta sen lisäksi bonuksia vastaava summa kertyy seuran kassaan. Lisää infoa löytyy helposti osoitteesta kpokannustajat.fi ja kannustajaksi liittyminen vie ainoastaan...

Vaasan Hubertus ry:n kannatusjäsenyys

Kenelle?Kannatusjäsenyys sopii muuta ratsastusseuraa edustaville ratsastajille sekä niille, jotka esimerkiksi eivät itse harrasta ratsastusta eivätkä siten tarvitse liiton jäsenyyttä. Jos ratsastat, etkä ole vielä ratsastusseuran jäsen, voit liittyä seuramme...

Tallipaikka Vaasan Hubertuksella

Tallimme sijaitsee rauhallisella Pukinjärven alueella, vain neljän kilometrin päässä keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tallipaikkoja sekä täysihoidolla että puolihoidolla.

Asiakkaidemme käytössä on ympäri vuoden täyspitkä, valoisa maneesi, jonka pohjaa huolletaan säännöllisesti. Lisäksi kaksi kenttää, isompi hiekkapohjainen estekenttä, jolla estekalusto valmiina kesäkaudella, ja pienempi hiekka-kumirouhepohjainen kenttä. Molemmat kentät ovat aidattuja ja valaistuja. Tallillamme käy viikoittain useita paikallisia valmentajia, ja mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös isompia valmennuksia kauempaa tulevien valmentajien kanssa. Pyrimme järjestämään kuukausittain sekä koulu-, että estekilpailuharjoituksia.

Tallin pihasta pääset rauhallisiin, autottomiin maastoihin Pukinjärven ympäristöön hienoihin maisemiin. Keskeisestä sijainnistamme huolimatta hevoset tarhaavat reilun kokoisissa tarhoissa koko päivän, omistajan toiveiden mukaan yksin tai kaverin kanssa.

Meillä hevoset ruokitaan neljästi päivässä. Tallissa on noin 20 karsinaa, pesu- ja hoitopaikat, lämmin satulahuone ja kuivaushuone sekä lämpimät sosiaalitilat.

Täysihoito 650€/kk
Puolihoito 590€/kk
Puoli/itsehoito alk. 270€/kk

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Tallimestari Lotta 0451295089
Puheenjohtaja Niina 0443772101